Selskaper som tilbyr kredittkort for 18 åringer

CreditCard

Som 18-åring får man plutselig tilgang til en helt annen verden enn hva man har hatt tidligere. Nå er man plutselig gammel nok til å kjøre bil alene, til å slippe inn på utesteder på byen, til å stemme og ikke minst til å kjøpe alkohol på butikken. Overgangen til voksenheten blir stor for enkelte – og kanskje spesielt dersom man får et kredittkort for hånden. For man må faktisk være 18 år gammel for å få et slikt kort i Norge, men hvilke norske banker tilbyr egentlig det?

Regler og vilkår for norske kredittkort

Det er faktisk et lovfestet krav om at du må være av myndig alder dersom du skal handle på kreditt i Norge. Det betyr i praksis at du verken kan søke om, eie eller bruke (noen andre sitt) kredittkort så lenge du ikke er minst 18 år gammel. Følgelig er det mange som ønsker å skaffe seg et slikt kort med en gang de fyller 18 år, noe som nødvendigvis ikke alltid er en god idé da man sjeldent har veldig god økonomi i denne aldersgruppen. I tillegg er det svært få norske banker som tillater 18-åringer å søke om kredittkort.

Bank Norwegian

Av de mest populære tilbyderne på markedet, så er Bank Norwegian én av to banker som tilbyr kredittkort for 18-åringer. Og det er heller ikke et hvilket som helst kredittkort, for det såkalte Norwegian-kortet byr på ypperlige betingelser som enhver 18-åring vil sette pris på. Blant annet kan vi nevne at det er gebyrfritt i bruk, at det har reiseforsikring inkludert og at man kan tjene bonuspoeng for bruk på flyreiser hos flyselskapet med samme navn når man bruker kortet til å betale med. I tillegg har det en øvre kredittgrense på hele 100 000 kroner – mer enn nok for de fleste 18-åringer.

Re:member MasterCard

Et annet godt alternativ, som for øvrig mange ganger har blitt kåret til det beste kredittkortet i landet, er re:member sitt MasterCard. Også dette har 18års aldersgrense, og er fullstappet med fordeler. Blant annet en kredittgrense på inntil 150 000 kroner og 45 dagers rentefrihet. Det koster dessuten ikke noe å eie kortet (null årsgebyr), og både reise- og avbestillingsforsikring er inkludert. Dette er kanskje et av de mest optimale kredittkortene for 18-åringer, og hvis man skal ha seg sitt første kort av denne typen så anbefaler vi absolutt at man slenger inn en søknad her.

FashionBuzz © 2015 | All Rights Reserved Theme by Flythemes