5 kredittkort med cashback

top-cashback-logo

Cashback er et moderne fenomen som lar deg spare penger på kredittkortbruken, fremfor at du skal «tape» penger på det. Flere norske tilbydere har innført denne trenden på sine kredittkort, og du bør absolutt skaffe deg et slikt kort så snart som mulig. En typisk gjennomsnittsfamilie kan nemlig spare mellom 1000 og 2000 kroner årlig på å bytte ut det tradisjonelle bankkortet!

Under her ser du fem gode kredittkort som har cashback.

1. Trumf Visa

Kredittkortet Trumf Visa var et av de første kortene av sin type som ble populært i Norge. Med dette kortet får du 0,5 prosent av handlesummen i bonus på alle kjøp i hele verden, og hele 2 prosent når du handler i en Trumf-vennlig butikk (Kiwi, Meny, Spar, Eurospar m.fl.). Følgelig kan dette være det optimale kredittkort å bruke i hverdagen, og da spesielt hvis du ofte handler dagligvarene dine i en av de nevnte butikkene.

2. Komplett Bank


Komplett Bank er en forholdsvis nyetablert bank, som nylig også lanserte et moderne kredittkort. Dette kredittkortet gir deg naturligvis fordeler når du handler i nettbutikken Komplett.no (og Blush.no!), med en bonus på hele 3 prosent. I tillegg får du 1 prosent bonus på alle andre kjøp i hele verden, så det kan være verdt å bruke dette kortet i hverdagen. Sist men ikke minst får du også 2 prosent bonus på alle kjøp i en nettbutikk.

3. 365 Direkte

Kredittkortet 365 Direkte har cashback, men er ikke like omfattende som de to overnevnte kortene. Her får du nemlig kun cashback på kjøp innen tre bransjer (sko, klær og bensinstasjoner), men det er sistnevnte alternativ som gjør kortet verdt å ha. Du får nemlig intet mindre enn 3,65 prosent rabatt av pumpeprisen når du fyller tanken, noe som kanskje er landets beste cashback på bensin og diesel. I tillegg får du ytterligere 30 øre i rabatt hvis du fyller tanken hos Esso.

4. Flexi Visa

flexi-visa-bensinkortEt godt alternativ til overnevnte kredittkort kan være Flexi Visa, som er et kredittkort fra den internasjonale storbanken Santander. Med dette kortet får du hele 4 prosent bonus i utvalgte bransjer – henholdsvis klær/sko, sport, bensin, flyreiser og elektronikk. Du velger selv hver eneste måned hvilken bransje du vil ha bonus i, slik at du kan tilpasse bonusen etter planlagte innkjøp. Også her er det en cashback på 4 prosent på drivstoff som kanskje gjør kortet mest attraktivt.

5. Shell MasterCard

Vil du ha et skikkelig bra kredittkort med cashback på absolutt alt du handler, som samtidig gir deg rabatter når du fyller tanken hos Shell, så er Shell MasterCard rett valg for deg. Med dette kortet får du nemlig 1 prosent bonus på alle kjøp over hele verden, i tillegg til en drivstoffbonus på 0,40 øre per liter bensin eller diesel du fyller hos Shell. Et optimalt kredittkort for deg som vil bruke det i hverdagen, da man også får med fordeler som rabattavtaler og lignende hos mange samarbeidende kjeder av Ikano Banak (kortets tilbyder).

FashionBuzz © 2015 | All Rights Reserved Theme by Flythemes